Всі новини

Імпорт та продажі вживаних авто: як рости, а не виживати (відео)

Проєкти

Конференція «Імпорт та продажі вживаних авто: як рости, а не виживати» — перша в Україні подія, присвячена вторинному авторинку. Організована Інститутом досліджень авторинку та компанією WEST AUTO HUB в Луцьку, 29 жовтня 2021 року. Понад 100 учасників конференції мали нагоду послухати про динаміку та перспективи автомобільного ринку, отримати прикладну інформацію для власного бізнесу та обмінятися досвідом.

Конференція складалася із трьох частин, котрі включали дев’ять презентацій від восьми експертів. Кожна з частин доповнювала одна одну, щоб надати гостям максимум як теоретичної, так і практичної інформації для автомобільного бізнесу. Можливість задати питання спікерам додавали ще більше цінності. Для зручності ми зібрали тут записи усіх виступів та матеріали презентацій.

1. Динаміка українського авторинку

Станіслав Бучацький, голова Інституту досліджень авторинку про те, як і чому український авторинок виріс удвічі протягом останніх 7 років, а імпорт вживаних авто з-за кордону - у 45 разів. А також про те, яка унікальна можливість до зрростання сьогодні є в українського автобізнесу.

2. Як пандемія змінила автобізнес

Вікторія Шляхтич, операційна директорка WEST AUTO HUB про досвід прийняття рішень в умовах пандемії, як карантин змінив сферу імпорту вживаних авто з-за кордону та навіть пришвидшив розвиток цього ринку.

3. Майбутнє автомобільного ринку

Ян Кранат, головний операційний директор CarVago про досвід Чехії у побудові онлайн-майданчика продажу вживаних авто з доставкою під двері та плани з розвитку компанії в Україні.

4. Чи готова Україна до заборони авто з ДВЗ?

Олександр Онищук, виконавчий директор Інституту досліджень авторинку про те, чому сьогодні неможливо заборонити імпорт та продаж автомобілів із двигунами внутрішнього згорання та пересадити усіх на електромобілі.

5. Як вивести митну вартість з тіні

Юлія Риковська, виконавча директорка компанії WEST AUTO HUB про проблеми визначення митної вартості під час імпорту вживаних авто з-за кордону, та шляхи вирішення: автоматизацію та публічність.

Переглянути презентацію

6. Тренди онлайн авторинку

Остап Новицький, аналітик компанії AUTO.RIA та співзасновник Інституту досліджень авторинку про сучасні тренди онлайн авторинку: формування брендів та довіру.

Переглянути презентацію

7. Цінність BigData для автобізнесу

Станіслав Бучацький, голова Інституту досліджень авторинку про те, як приймати рішення в бізнесі на основі автомобільної статистики та заробляти більше, використовуючи аналітику.

Переглянути презентацію

8. Автоматизація автомобільного бізнесу

Альбіна Тюпа, проєктна менеджерка сервісу webex24 про унікальну CRM-систему для автоматизації автомобільного бізнесу та практичні інструменти для масштабування власної справи.

Переглянути презентацію

9. Сила партнерства у автобізнесі

Олексій Ржанов, директор лізингової компанії MyAuto про те, як швидше продавати та заробляти більше, використовуючи партнерство у автомобільному бізнесі.

Переглянути презентацію

Це лише початок

Кожного, хто веде власну справу, цікавить, як в умовах невизначеності та шаленої конкуренції вирішити проблеми свого автобізнесу, рости та заробляти більше. Сподіваємося, наші спікери допомогли знайти відповіді на ці питання.

Якщо новий підхід до ведення бізнесу вживаних авто близький вам, слідкуйте за Інститутом досліджень авторинку. Це - лише початок формування цивілізованого автомобільного ринку в Україні нового формату!

Напишіть нам, якщо у вас є зауваження чи пропозиції: [email protected]

Останні новини